Cautare

4488 de rezultate pentru "antena 1 pitesti tnt de marti" (3.16 secunde)
Basescu e iresponsabil, iar cuvintele sale nu valoreaza doi bani Liderul PSD Victor Ponta a declarat, marti, in replica la afirmatiile sefului statului, ca daca USL va fi votat de 50% plus unu dintre romani, atunci Uniunea va forma Guvernul, iar presedintele va fi schimbat, adaugand ca Traian Basescu e un "iresponsabil, iar cuvintele sale nu valoreaza doi bani".
Acuzatii de fals si uz de fals la adresa Puterii CSA, Curtea de Conturi si Avocatul Poporului, in mana PDL Nerespectarea regulamentelor, voturile ilegale in comisii si in plen au devenit ceva banal in Parlament.
Soarta lui Geoana, decisa marti de Comitetul Executiv al PSD Comitetul Executiv al PSD decide marti, prin vot, daca il va exclude din partid pe presedintele Senatului Mircea Geoana, asa cum a recomandat, pe 13 noiembrie, Comisia Nationala de Arbitraj si Integritate Morala, transmite Antena 3.
Antena 3 informeaza: Marko Bela ameninta cu parasirea coalitiei de guvernare.
S-a "descurcat" bine in gestionarea numirii procurorilor sefi Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, ca premierul Victor Ponta a dovedit maturitate, intelepciune, stapanire de sine si ponderare in modul in care a gestionat situatia legata de numirea procurorilor sefi, el aratand ca Ponta "s-a descurcat bine".
Ponta despre dosarul de la DNA:
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a anuntat, marti, la Antena 3, ca se retrage din "toate functiile detinute in partid". Ion Iliescu are o functie onorifica in partid, cea de presedinte de onoare, dar, in aceasta calitate, este invitat permanent in structurile de conducere ale PSD.
Iliescu, despre absenta lui Basescu si a Guvernului de la discursul Regelui Lipsa presedintelui Traian Basescu si a Guvernului de la discursul Regelui Mihai este un gest lipsit de eleganta si realism, a spus fostul presedinte Ion Iliescu, marti seara, la Antena 3, potrivit antena3.ro.
Programul evenimentelor importante din urmatoarele 3 luni Se anunta o vara interesanta si aglomerata din punct de vedere fotbalistic. Avem vom avea meciuri in cupele europene, unde sint angrenate Steaua, Petrolul, Pandurii si Astra, dar si din noul sezon de campionat 2013-2014.
Programul evenimentelor importante din urmatoarele 3 luni Se anunta o vara interesanta si aglomerata din punct de vedere fotbalistic. Avem meciuri in cupele europene, unde sunt angrenate Steaua, Petrolul, Pandurii si Astra, dar si din noul sezon de campionat 2013-2014.
Invatatoarea grevista Cristiana Anghel, ajunsa senator PC - a fost platita pe "drepturi de autor" de Antena 3 iar fiica ei a fost angajata consilier la Ministerul Educatiei Invatatoarea "grevista" Cristiana Anghel, ajunsa senator al Romaniei pe listele USL, este zilele acestea in atentia publicului dupa ce din declaratia ei de avere a reiesit ca, in perioada de protest civic, a fost platita "pe drepturi de autor" de postul Antena 3, al familiei Voiculescu.
Ne ingrijoreaza persoana publica Marian Munteanu, in masura in care se confunda sau promoveaza simbolistica extremismului de dreapta interbelic (Autor:
Duminica trecuta, la sosirea in tara a celor trei jurnalisti dupa o inchisoare de 55 de zile, am comentat in direct, pe Antena 1, evenimentul. ... Nu fata de eroismul atribuit propagandistic ostaticilor din presa Puterii, ci de destinul celor trei in zilele urmatoare.
Duminica trecuta, la sosirea in tara a celor trei jurnalisti dupa o inchisoare de 55 de zile, am comentat in direct, pe Antena 1, evenimentul. ... Nu fata de eroismul atribuit propagandistic ostaticilor din presa Puterii, ci de destinul celor trei in zilele urmatoare.
PROGNOZA PE TREI ZILE Duminica, deja putem vorbi de vreme calda pentru ultima zi a lunii martie. Norii raman consistenti si va ploua in jumatatea vestica a tarii, izolat in cantitati de pana la 25 litri/mp.
Teo Trandafir, realizatoarea TV, este candidatul surpriza al PDL pentru un loc de deputat in Colegiul 19 din Sectorul 4 din Capitala. ... Teo Trandafir si-a depus miercuri dimineata candidatura din partea PDL pentru functia de deputat in Colegiul 19.
Victor Ponta, la Antena 3 Principalele declaratii ale lui Victor Ponta despre situatia economica a Romaniei: ... Eu nu mai vreau sa mai fie un Guvern PNL sau un Guvern al lui Klaus Iohannis, ca nu a venit cu el de acasa, vreau sa fie un Guvern al Romaniei.
Antena 3: ... Iata povestea de viata a unuia dintre cei mai indragiti actori ai Romaniei. Actorul Sebastian Papaiani s-a nascut la 25 august 1936, la Pitesti. ... - Intr-o lume modesta, intr-un cartier paralel cu Costache Negri, unde era plin de tigani, dar tigani cu care puteai sa fii prieten.
Presedintele mai spune ca USL ignora interesele tarii, pentru ca nu tine cont de aceste avertismente. Preșsedintele Traian Basescu a facut marti seara, de la ora 18.00, o declaratie de presa la Cotroceni.
Claudiu Popa) Regimul termic prognozat in urmatoarele doua saptamani va fi caracterizat de o vreme, in general, in racire, cu temperaturi maxime ce vor atinge cel mult 22 de grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor fi prezente, in majoritatea regiunilor, atat la inceputul intervalului de prognoza, cat si in zilele de 26, 27 si 29 septembrie, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru intervalul 19 Septembrie - 2 Octombrie 2016 Muntenia In Muntenia, valorile termice diurne vor scadea in primele doua zile din intervalul de prognoza, apoi vor creste usor si treptat.
google-analytics.com